ΦΩΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ..!!




«Πολλοί στίχοι είναι σαν αργυρές κλωστές

δεμένες στα καμπανάκια των άστρων

αν τις τραβήξεις μια ασημένια κωδωνοκρουσία

δονεί τον ορίζοντα..!» Γ. Ρίτσος


Τέτοια κωδωνοκρουσία προκάλεσε και δόνησε την Αίθουσα Τέχνης, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, η σπουδαία αοιδός και κορυφαία σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με την υπέροχη φωνή της να συνοδεύεται από τον γλυκό ήχο των μουσικών οργάνων, υπό την διεύθυνση του εξαίρετου δεξιοτέχνη μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Τα καταπληκτικά παιδιά του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και τα μέλη της χορωδίας «των Μακεδνών» είχαν την τύχη ,την τιμή και την χαρά να συμπράξουν επί σκηνής και να ζήσουν αυτό το ονειρικό ταξίδι στη σφαίρα των αισθήσεων και των συναισθημάτων..!!

Γι’ αυτές τις μαγικές στιγμές ανείπωτης συγκίνησης, που ζήσαμε όλοι, θεατές και συμμετέχοντες ευχαριστούμε από καρδιάς:

-Την Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης κα Φτάκα-Τσικριτζή Φάνη, για την πρωτοβουλία να προσφέρει στην πόλη της Κοζάνης την όμορφη αυτή μουσική εκδήλωση και να κάνει το Σύλλογό μας κοινωνό!

-Την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου ,τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη και όλη του την ορχήστρα για την δυνατότητα που παρείχαν σε όλους να απολαύσουν το θείο χάρισμα της Τέχνης..!!

-Τον μαέστρο μας Δημήτρη Θεοδωράκη για την επιμελημένη και συντονισμένη προετοιμασία της χορωδίας μας.

-Τους χορωδούς μας και τα παιδιά του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας με τις αγγελικές φωνούλες, για την επίμονη προσπάθεια και το άριστο αποτέλεσμα.!

Τέτοιες παραστάσεις δεν μπορεί παρά να σμιλεύουν τις αιχμηρές απολήξεις της καθημερινότητας μας και να ανοίγουν δρόμους και παράθυρα με θέα..!!

Με τιμή
Το Δ.Σ.