ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!.. ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΥΧΕΣ...!!!



Κάλαντα, γλυκιές ευχές και ατελειωτοι χοροί ο επιπλέον διάκοσμος της Χριστουγιεννιάτικης γιορτής στην πανέμορφα στολισμένη αίθουσα του Συλλόγου, την Τετάρτη,23/12/2015.
Η παρουσία μελών, χορευτών,χορωδών,χοροδοδασκάλων, του χοράρχη, καθώς και φίλων των Μακεδνών, δημιούργησε μια απίθανα ζεστή ατμόσφαιρα, ένα γλυκό ξέφωτο στη συννεφιά του κόσμου, μακριά από τον καταιγισμό των προβλημάτων, που πλήττουν την καθημερινότητά μας. Οι όμορφες μουσικές έγιναν έντονα φτερουγίσματα στις καρδιές και στα πόδια των παρευρισκομένων!!.Τα πρόσωπα φωτίστηκαν, ένας ολόκληρος εσωτερικός κόσμος εξωτερικεύτηκε και η αγάπη διάχυτη παντού!!!..
Κάλαντα από τον Σύλλογο αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ», Παραδοσιακά Κάλαντα από τον Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ», Κάλαντα Ικαρίας από την Χορωδία των Μακεδνών ζέσταναν τις καρδιές όλων, ενώ τα εδέσματα , τα γλυκίσματα και το άφθονο κρασί συμπλήρωναν γλυκά το εορταστικό κλίμα!..
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντάνια, κέφι, γλέντι και πολύ χορό. Με εγκάρδιες ευχές και ζεστές καρδιές ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την νέα πολιτιστική χρονιά!!.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ

ΤΟΥ Δ.Σ.